website templates

VISIE

Gelukkige werknemers > tevreden klanten > succesvolle organisaties

Organisaties waar medewerkers zich goed voelen, effectief functioneren en waar ze elkaar helpen, bruisen van energie en zijn dus productiever. De organisatie is ook pas zinvol als ze de wereld een betere plek maakt en zo echt iets betekent voor de klant. De klant zal de organisatie daarvoor belonen en zo groei en ontwikkeling mogelijk maken voor werknemer en werkgever. De organisatie evolueert op een duurzame manier en er ontstaat (cash)flow en positieve energie

Een succesvolle organisatie met een gezond werkklimaat heeft meest kans op slagen als de directie, de teams én de medewerkers zich engageren om hieraan mee te werken.

Ik ondersteun leidinggevenden, teams en hun medewerkers in dit proces. Ik faciliteer teams naar meer verbindende samenwerking en coach hen naar effectiever functioneren en een hogere mentale weerbaarheid.

Vanuit mijn jarenlange internationale ervaring als leidinggevende in verschillende multinationals ken ik de organisatie, via mijn aanpak snel van binnenuit. Open communicatie en harmonie liggen me nauw aan het hart, daarom werd ik vaak ingezet als 'verbinder' en kan ik terugblikken op een twintigjarige succesvolle samenwerking met alle schakels in het bedrijf: van arbeider tot CEO, van audit tot sales, van ingenieur tot marketeer, ... Intussen ben ik sinds enkel jaren individuele coach, teamcoach, trainer en spreker. 

Coaching gesprek

AANPAK

Onbewust > Bewust > Zinvolle verandering

Ik begeleid leidinggevenden en medewerkers naar nieuwe inzichten over het eigen functioneren en naar een verhoogde mentale weerbaarheid. Ik faciliteer een beweging van onbewust naar zelfbewust. We kunnen pas duurzaam en authentiek leiderschap vertonen als we zelf goed weten wat we vanuit onze rol in de organisatie willen neerzetten, wie we zijn en inzien welke impact ons gedrag heeft op onszelf en anderen.

Van daaruit werken we naar groeiende transformatie die leidt tot meer energie, creativiteit en vrijheid en vermijden we burn-out en bore-out.


Begrijpen > Willen > Kunnen> Doen (en bijsturen)

Een transformatie heeft het meest kans op slagen als we

 1. Begrijpen hoe we in elkaar zitten d.w.z. onze schaduwkanten omarmen en hóe we kunnen veranderen
 2. Als we wíllen veranderen: naar welke waarden willen we echt leven? Wie zijn we ten gronde?
 3. Als we de weg vrijmaken om te kúnnen veranderen: weerstand aanpakken
 4. Als we het écht doen en bijsturen indien nodig

Een combinatie van inzichten creëren via ons hoofd, het verlangen creëren vanuit ons hart, de daadkracht ontwikkelen vanuit onze buik.

Marian sailing


"Er is maar roerwerking mogelijk als de boot vooruitgaat. Anders gezegd, we kunnen onze richting naar ons gewenste doel maar bijsturen als we actie ondernemen."


AANBOD

Coaching - Training - Leiderschapstrajecten

Ik vertrek steeds vanuit de probleemstelling of het verlangen van de persoon, team, organisatie zelf en werk via de volgende stappen:

 1. Begrijpen: Coachend bevragen en praktische, beproefde mentale denkkaders om inzichten te doen ontstaan. Ik baseer me daarvoor op evidence-based materiaal.
 2. Willen: Op zoek naar dromen, verlangen, waarden, identiteit en missie. Verlangen is de motor tot handelen
 3. Kunnen: Ervaringsgerichte oefeningen om weerstand, emoties, belemmerende overtuigingen te (v)erkennen zodat de weg naar zelfrealisatie vrijgemaakt wordt.
 4. Doen en bijsturen: Elke coaching eindigt met een engagement.

We gaan resultaatgericht en actief aan de slag soms met de nodige humor en confrontatie steeds op een verbindende, respectvolle en veilige manier. 


De coaching en training wordt aangeboden onder volgende vormen:

 • Insights® Discovery traject rond persoonlijke en team-effectiviteit
 • Individuele coaching voor medewerkers in uw organisatie
 • Individueel groeitraject (jong)leidinggevende
 • Training op maat voor uw organisatie
 • In Company opleiding: 'Effectiever samenwerken: je collega's als spiegel.'
 • In Company opleiding: 'De kracht van intrinsieke motivatie en elegante doelen.' 
 • In Company opleiding: ‘Stress en burn-out als raadgever - verhoog je veerkracht’
 • In Company opleiding: ‘De weg naar duurzaam en authentiek leiderschap’
 • Teamcoaching

En ook:

 • Individuele coaching particulier


ADRES
Benedestraat 313
1851 Grimbergen
België

CONTACT
Email: marian@katarsy.be
GSM: +32 (0) 499 59 68 14