web maker

OPLEIDINGEN OP MAAT

In-Company opleidingen:

 • Persoonlijke effectiviteit via Insights Discovery® voor meer zelfinzicht en productiviteit
 • Teameffectiviteit via Insights Discovery® voor betere samenwerking en verbindende communicatie'Effectiever samenwerken: je collega's als spiegel.'
  Een kijk op onze persoonlijkheid: persona en schaduw, zelfobservatie, perceptie, schaduw leren herkennen en integreren, reflecteren over teamschaduw, organisatieschaduw.
 • 'De kracht van intrinsieke motivatie en elegante doelen.'
  Laat je inspireren om een aantal zinvolle kleine of grote veranderingen aan te brengen in leven en werk om zo meer (werk)geluk en harmonie te bereiken. Als leidraad gebruiken we het model van de Logische Niveaus. In deze opleiding wordt dit model op expressieve manier uitgelegd met uit het leven gegrepen voorbeelden. Daarnaast exploreren we wat de kenmerken zijn van goede dromen of elegante doelen en welke hulpbronnen we kunnen gebruiken bij mogelijke weerstand die vaak opkomt bij het realiseren van onze moedige plannen. 
 • 'Stress en burn-out als raadgever - Verhoog je mentale veerkracht'
  Wat is stress&burn-out? Wat gebeurt er in het lichaam en de hersenen bij burn-out en chronische negatieve stress? Oorzaken en alarmsignalen leren herkennen. Hoe omgaan met stress en hoe verhoog ik mijn veerkracht?
 • 'Leading Change - Hoe positief omgaan met verandering?'
 • 'De weg naar duurzaam leiderschap'


Samen analyseren we de behoeften van uw organisatie en bepalen we het gewenste opleidingstraject. Het doel is steeds een maximale transfer te bereiken naar de concrete werksituatie. De opleidingen bevatten evidence based kennis en denkkaders rond effectiever functioneren op de werkvloer en worden levendig gebracht met concrete praktijkvoorbeelden en kortverhalen. De deelnemer wordt uitgedaagd het aangebrachte materiaal te vertalen naar zijn concrete werksituatie via oefeningen. Tijdens de training is er tijd voor dialoog rond concrete voorbeelden aangebracht door de deelnemers.

Bij training is transfer 'key' , daarom bied ik na de training aanvullende individuele follow-upcoaching om de mensen te helpen de aangebrachte theorie te integreren in de praktijk. Want bij het experimenteren van nieuw gedrag komen er vaak weerstand, angst en belemmerende overtuigingen naar boven. Hier wordt specifiek op in gegaan tijdens de persoonlijke opvolging.


Enkele reacties van klanten over de Insights Discovery® Workshop

'Deskundige begeleidster.'

'Concreet, duidelijk, toepasbaar in het echte leven.'

'Goede afwisseling: soms uitleg, soms spelvorm.'

'Goede opbouw, goede documentatie.'

'Rustige aanpak, concrete uitwerking, duidelijke uitleg.'


ADRES
Benedestraat 313
1851 Grimbergen
België

CONTACT
Email: marian@katarsy.be
GSM: +32 (0) 499 59 68 14