online site builder

OPLEIDINGEN OP MAAT

In-Company opleidingen:

 • Persoonlijke effectiviteit via Insights Discovery® voor meer zelfinzicht en productiviteit in tijden van verandering
 • Teameffectiviteit via Insights Discovery® voor betere samenwerking in tijden van verandering.
 • Schaduwwerk als sleutel tot eigen transformatie
  Een kijk op onze persoonlijkheid: persona en schaduw, zelfobservatie, perceptie, schaduw leren herkennen en integreren, reflecteren over teamschaduw, organisatieschaduw.
 • 'De kracht van intrinsieke motivatie en elegante doelen.'
  Laat je inspireren om een aantal zinvolle kleine of grote veranderingen aan te brengen in leven en werk om zo meer (werk)geluk en harmonie te bereiken. Als leidraad gebruiken we het model van de Logische Niveaus. In deze opleiding wordt dit model op expressieve manier uitgelegd met uit het leven gegrepen voorbeelden. Daarnaast exploreren we wat de kenmerken zijn van goede dromen of elegante doelen en welke hulpbronnen we kunnen gebruiken bij mogelijke weerstand die vaak opkomt bij het realiseren van onze moedige plannen. 
 • 'Leading Change - Hoe positief omgaan met verandering?'
  Wat doet verandering met een mens, wat is weerstand. Hoe kan je weerstand zoveel mogelijk vermijden en verandering gericht en succesvol sturen?


Samen analyseren we de behoeften van uw organisatie en bepalen we het gewenste opleidingstraject. Het doel is steeds een maximale transfer te bereiken naar de concrete werksituatie. De opleidingen bevatten evidence based kennis en denkkaders rond effectiever functioneren op de werkvloer en worden levendig gebracht met concrete praktijkvoorbeelden. De deelnemer wordt uitgedaagd het aangebrachte materiaal te vertalen naar zijn concrete werksituatie via oefeningen. Tijdens de training is er tijd voor dialoog rond concrete voorbeelden aangebracht door de deelnemers.


Enkele reacties van klanten over 'Schaduwwerk als sleutel tot individuele transformatie'

'Hartelijk dank voor de boeiende dag rond schaduwwerk. Opent een heel nieuwe benaderingswijze. Ik heb er veel aan gehad. Qua aanpak vond ik vooral het toneelspel heel origineel. En goed gedaan! Blijft hangen!''    Rik De Wulf,  Spreker, adviseur, trainer en coach. Arbeids- en organisatiepsycholoog. 

' Marian nam je mee in haar zoektocht naar eigen schaduwen die voor mij heel herkenbaar waren. Door de oefeningen werd het direct toepasbaar. De ingebrachte case over team/organisatieschaduw werd uitvoerig behandeld.' Madelon Barens - Barens Consultancy Personal&Team Development 

'Bedankt voor je inspirerende uitleg en persoonlijk verhaal. Dit vond ik zeer waardevol! Deze dag heeft me veel gebracht en nodigt uit om me er verder in te verdiepen.' Frederike Boeren, Partner De Beukelaar Groep


 Enkele reacties van klanten over de Insights Discovery® Workshop

'Deskundige begeleidster.'

'Concreet, duidelijk, toepasbaar in het echte leven.'

'Goede afwisseling: soms uitleg, soms spelvorm.'

'Goede opbouw, goede documentatie.'

'Rustige aanpak, concrete uitwerking, duidelijke uitleg.'


ADRES
Benedestraat 313
1851 Grimbergen
België

CONTACT