bootstrap website templates

Samen duurzame en zinvolle verandering realiseren
Continue verbetering realiseren binnen je organisatie, daar engageer ik me voor. Vanuit mijn brede ervaring in operations, supply chain, marketing, soft HR en L&D positioneer ik me van nature als centrale driver van crossfunctionele verbeterprojecten. Mijn passie gaat uit naar getting things done, impactvolle communicatie en diendend leiderschap om verandering aan te moedigen en duurzame resultaten te realiseren.

Marian Bevernage

INTERIM & CHANGE MANAGEMENT

Ben je op zoek naar een tijdelijke vervanging voor een midden-of hoger kader profiel? Ben je op zoek naar een drijvende kracht voor je veranderproject?

Het realiseren van crossfunctionele verbeterprojecten  die goed verankerd worden in de organisatie en die de medewerkers versterken geven mij voldoening. Ik hou er van om focus, helderheid en orde te brengen via coachend leiderschap en impactvolle communicatie omdat dit zichtbaar motiverend en stressverlagend werkt voor de collega's, zo komt er energie vrij om the extra mile te realiseren voor de (interne) klant.

INDIVIDUELE COACHING

° Wens je je medewerkers extra ondersteuning via coaching aan te bieden in tijden van verandering?
° Wil je een steuntje in de rug geven aan je leidinggevenden met een coachingtraject rond transformatief leiderschap, veranderingsmanagement en communiceren met impact

Ik coach je leidinggevenden en verantwoordelijke medewerkers de weg kunnen vrijmaken naar duurzame en zinvolle verandering.

Ook voor particulieren.

KEYNOTE MET EEN GRAPPIGE NOOT

Via deze voordrachten doe je ál je medewerkers een plezier. Uw medewerkers leren bij op een ontspannen manier en krijgen een praktische oefening mee die ze meteen kunnen uittesten op de werkvloer.

° Effectiever samenwerken: uw collega als spiegel inclusief mini bedrijfstheater

° De kracht van intrinsieke motivatie en elegante doelen.


Klanten

Katarsy Coaching & Training

ADRES
Benedestraat 313
1851 Grimbergen
België

CONTACT