mobirise.com

Vind je sleutels  tot
duurzaam en zinvol werk

Van onbewust naar bewust... 
naar positieve gedragsverandering...
voor meer energie en voldoening op het werk.

Mensen helpen hun volledige potentieel aan talenten en kwaliteiten te ontsluiten, daar engageer ik me voor.  Ik bied ontwikkelprogramma's via coaching, opleidingen en voordrachten waarmee leidinggevenden, medewerkers en teams hun mentale veerkracht, manier van samenwerken en persoonlijke effectiviteit kunnen versterken. 

Marian Bevernage

BEDRIJFSCOACHING

° Wenst u de mentale veerkracht en effectiviteit van uw medewerkers te versterken? 
° Wilt u adaptieve, sterke teams creëren waarbij alle verschillen benut worden? 
° Wilt u een steuntje in de rug geven aan uw leidinggevenden met een individueel coachingtraject rond (zelf)leiderschap en people management? 
°Wens je de samenwerking te versterken dankzij betere zelfkennis en verbindende communicatie met Insights®Discovery?

Ik coach en faciliteer uw leidinggevenden, werknemers en teams zodat ze via zelfleiderschap de weg kunnen vrijmaken naar duurzaam en zinvol werken.

OPLEIDINGEN&WORKSHOPS 

Samen analyseren we de behoeften van uw organisatie en bepalen we het gewenste opleidingstraject. Het doel is steeds een maximale transfer te bereiken naar de concrete werksituatie.
Persoonlijkheidsprofielen via Insights Discovery® met aansluitend workshops om de persoonlijke en teameffectiviteit te versterken behoren ook tot de mogelijkheden.

De opleidingen bevatten evidence based kennis en denkkaders rond effectiever functioneren en verhogen van de mentale weerbaarheid op de werkvloer, en worden levendig gebracht met concrete praktijkvoorbeelden. De deelnemer wordt uitgedaagd het aangebrachte materiaal te vertalen naar zijn concrete werksituatie via oefeningen.

COACHING PARTICULIEREN

Door omstandigheden zitten we soms vast in patronen met de daarbij horende problemen. Het stroomt minder. Er zijn weinig flow-momenten. Je weet dat je meer kan, maar de weg ernaartoe is zoek of je vindt geen energie om het te doen. Dat is een signaal dat er opportuniteiten zijn om het leven/werk op een andere manier aan te pakken.
Neem het roer in eigen handen en ik bied je een klankbord steeds op een verbindende en veilige manier.

° Stress- en energiemanagement
° Effectiever functioneren
° Duurzaam en authentiek leiderschap
° Carrière coaching
° Persoonlijk Insights®Discovery profiel en persoonlijk groeimoment

VOORDRACHTEN

Op zoek naar een leuke en leerrijke bedrijfsactiviteit met impact? Kies voor een gebalde, inspirerende, authentieke voorstelling waarbij een inzicht rond persoonlijke effectiviteit kernachtig wordt gebracht voor een groot publiek. Gedurende een uurtje doen uw werknemers deugddoende vitamines op en voelen zich gemotiveerd om de opgedane kennis meteen in de praktijk toe te passen. 
Een kleine investering met grote impact!
Na de lunch, als ontbijtsessie, of als een nuttig uurtje ontspanning tijdens een lange meeting... 
Onderwerpen:
° Effectiever samenwerken: je collega's als spiegel
° Innerlijk leiderschap: leven en werken in harmonie

Katarsy Coaching & Training

ADRES
Benedestraat 313
1851 Grimbergen
België

CONTACT
Email: marian@katarsy.be
GSM: +32 (0) 499 59 68 14