free bootstrap templates

Preventief gezondheidsbeleid

Boek nu een 20-uren-traject en zet samen een preventief gezondheidsbeleid op met tal van initiatieven om je medewerkers er toe te bewegen gezonder door het leven te gaan.

Uw winst als ondernemer? Meer betrokken, enthousiastere medewerkers en een aantrekkelijke, verantwoordelijke onderneming. Kijk snel op www.gezondopdewerkvloer.be hoe we jouw onderneming een gezonde impuls kunnen geven en vul vandaag nog de subsidieaanvraag in. Dit project is een samenwerking tussen het Vlaams Instituut Gezond leven, Voka en Verso. 


Subsidies voor het voeren van een preventief gezondheidsbeleid

Vlaams minister Jo Vandeurzen lanceerde op dinsdag 5 december 2017 het project ‘Gezond op de werkvloer’. Ondernemingen kunnen beroep doen op coaches die hen begeleiden bij het opstarten van een preventief gezondheidsbeleid op de werkvloer, complementair aan initiatieven die al gebeuren in het kader van de welzijnswetgeving. Het gaat om gezondheidsbevorderende initiatieven binnen de thema’s voeding, beweging, sedentair gedrag, roken, alcohol en drugs, en mentaal welbevinden. Meer weten? www.gezondopdewerkvloer.be.

Doelgroep

Binnen dit project focussen we ons hoofdzakelijk op álle ondernemingen die stap(pen) vooruit willen zetten in hun gezondheidsbeleid. Bijzondere aandacht gaat uit naar ondernemingen die momenteel geen of slechts een beperkt gezondheidsbeleid hebben, KMO’s, ondernemingen met vooral laaggeschoolden en ondernemingen die bereid zijn aan de gezondheidsdoelstellingen te werken.


ADRES
Benedestraat 313
1851 Grimbergen
België

CONTACT
Email: marian@katarsy.be
GSM: +32 (0) 499 59 68 14